ESCOLA DE MÚSICA TRI-TÒ

Escola Autoritzada pel Departament d'Ensenyament

Colònies Artístiques

colònies artistíquesAquest estiu vine de colònies amb l’Escola de Música Tri-tò

Inici d’inscripcions a partir del 18 d’abril

L’Escola de Música Tri-tò enguany organitza unes colònies artístiques a la casa de colònies Mogent situada a Llinars de Vallès els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. L’objectiu principal és fomentar la participació en activitats artístiques de manera lúdica par a nens i nenes a partir de 8 anys i fins els 17 anys, tant si durant aquest curs han fet activitats en aquest àmbit o no.

Objectius

L’objectiu d’aquestes jornades lúdiques-formatives és que l’alumne pugui obtenir tot un ventall de coneixements mitjançat diferents disciplines artístiques com són la música, la dansa, el circ… amb la música com a eix vertebrador i nexe d’unió amb aquestes, oferint a l’alumne les diferents possibilitats que la música ens dóna a la vida.

Durant aquestes colònies es donarà un valor molt alt a la pedagoga dins el context del lleure fomentant que l’alumne gaudeixi plenament de l’entorn, la relació amb els seus companys i pugui gaudir d’una experiència única.

Busquem que els alumnes busquin i potenciïn la seva capacitat creativa mitjançant l’art, donant importància als valors com l’esforç, el treball en grup, la confiança, potenciar l’autoestima, etc.

Escola de Música Tri-tò • 9 abril, 2015


Previous Post

Next Post