ESCOLA DE MÚSICA TRI-TÒ

Escola Autoritzada pel Departament d'Ensenyament

Convocatòria d'ajuts per a la formació musical

Convocatòria d’ajuts per a la formació musical

Benvolguts/des

Ens plau anunciar-vos que, gràcies al fet que l’Escola de Música Tri-tò ha estat  autoritzada pel Departament de la Generalitat i que és associada a l’EMPIAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya), les famílies d’alumnes de l’Escola poden beneficiar-se d’ajuts econòmics per a ensenyaments musicals. Els ajuts són per al curs 2014-2015 i amb caràcter retroactiu.

Aquesta convocatòria d’ajuts per a la formació musical és el fruit de molts anys de lluita de l’EMIPAC amb l’Ajuntament de Barcelona i l’ICUB.

En cas d’estar interessats us podeu adreçar a Secretaria on ús explicaran les bases i com sol·licitar aquests ajuts.


OBERTA LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS 2014-2015 PER A FORMACIÓ MUSICAL A ESCOLES DE BARCELONA, AUTORITZADES I DE TITULARITAT PRIVADA

EMIPAC ha presentat la convocatòria per a la formació musical d’alumnes d’Escoles de Música de la ciutat de Barcelona de titularitat privada i Autotitzades pel Deparatament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, segons el “Conveni de col·laboració entre l’ICUB i EMIPAC en matèria d’ajuts de formació musical”.

En línia amb els objectius programàtics d’ EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya), en els darrers sis mesos hem estat treballant amb l’ICUB de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu ha estat aconseguir algun tipus d’ajut per a les famílies que porten els seus fills a les nostres escoles i travessen dificultats econòmiques, degut a la cruesa de la crisi que travessem. Com a resultat d’aquesta negociació hem signat un “Conveni de col·laboració entre l’ICUB i EMIPAC en matèria d’ajuts de formació musical”.

Aquest Conveni atendrà alumnes inscrits a les escoles de música de la ciutat de Barcelona que independentment de la seva adscripció o no a Emipac siguin de titularitat privada i autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Des d’aquesta pàgina corporativa teniu tota la informació disponilble

ACCEDIU DES D’AQUEST ENLLAÇ A LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

ACCEDIU DES D’AQUEST ENLLAÇ AL FORMULARI DE SOL·LICITUD

PER A INFORMACIÓ ADDICIONAL: EMIPAC – HOTEL ENTITATS LA PAU. c. Pere Vergès 1, planta 6à. 11È. DESPATX 11 – TELÈFON: 93.314.33.58

Escola de Música Tri-tò • 12 febrer, 2015


Previous Post

Next Post