ESCOLA DE MÚSICA TRI-TÒ

Escola Autoritzada pel Departament d'Ensenyament

Concert de Graduació

Amb motiu de Santa Cecília, els alumnes que van finalitzar el nivell elemental de Llenguatge musical i d’instrument el curs passat, ho celebraran amb el Concert de Graduació, amb lliurament de diplomes!

Vols formar part de la nostra Big Band?

Si toques la Trompeta o el Trombó, tens un nivell de Grau Professional i t’agradaria formar part de la nostra Big Band, no dubtis en trucar-nos! Anima’t a participar-hi!

Setmana de Classes Obertes

Us recordem que aquesta setmana és la setmana de portes obertes a Tri-tò! Us esperem a les classes individuals i llenguatges preliminar i iniciació!  

Concert de l’Orquestra Simfònica i el Grup de Violoncels

Us informem que aquest dissabte dia 19 d’octubre a les 12h, l’Orquestra Simfònica i el Grup de Violoncels de l’Escola de Música Tri-tò oferiran un concert obert al públic al Centre Cívic Can Clariana Cultural. Us hi esperem a tots!!!

Benvinguts i Benvingudes al Curs 2019-2020

El dia 2 de setembre vàrem començar totes les classes a l’Escola de Música Tri-tò, de ben segur que serà un curs ben ple de música!  

Curs de clarinet

Del 8 al 12 de juliol tindrà lloc la segona edició del curs d’interpretació musical de clarinet amb en Salvador Francés.  

1 2 3 18