ESCOLA DE MÚSICA TRI-TÒ

Escola Autoritzada pel Departament d'Ensenyament

Concert de Emilio Martin 2D Band

El proper divendres 30 de novembre la “Emilio Martin 2D Band”, formada per professors de l’escola i altres professionals, oferirà un concert ben especial. No us el perdeu!

Concert de graduació

Enguany, els alumnes que han finalitzat el nivell elemental de Llenguatge musical i instrument, ho celebraran amb el Concert de Graduació, amb lliurament de diplomes!

Master class de clarinet

El proper 16 de novembre els nostres alumnes de clarinet tindran la possibilitat de rebre una master class del clarinetista Salvador Francés.

Concert Cosmos Quartet

El proper divendres 9 de novembre a les 20.30h tindrem el plaer de poder gaudir d’un concert del Cosmos Quartet. Us animem a totes i tots a venir!

Màster class de violí i violoncel

El proper dijous 8 de novembre i divendres 9 de novembre tindrem la sort de poder oferir als nostres alumnes màster class de violí i violoncel amb tres dels membres del Cosmos Quartet: Helena Satué, Bernat Prat i Oriol Prat.

Setmana de classes obertes

La setmana del 5 al 9 de novembre les classes (individuals) seran obertes a les famílies que hi vulguin assistir. Per una millor organització, us demanem que confirmeu la vostra assistència a secretaria.

1 2 3 15