ESCOLA DE MÚSICA TRI-TÒ

Escola Autoritzada pel Departament d'Ensenyament

0

Marina Férriz

Va néixer a Barcelona l’any 1995. Inicia els estudis de violí a Alcanyis (Terol) amb Jordán Tejedor Saralegui. L’any 2014 es trasllada a Barcelona per iniciar els seus estudis Superiors de Música al Conservatori del Liceu, on estudia amb Corrado Bolsi.
Rep classes magistrals de violinistes, com per exemple, Jorge Montes, Pavel Vernikov, David Peralta, Ludmila Railean, Ala Voronkova i Svetlana Makarov.
Forma part de diverses formacions cambrístiques com Nevenka Quintet i l’Ensemble Internacional Ángel Orensanz. Actualment és membre del Attenya Quartet, amb el que dóna diversos concerts i col·labora amb l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de La Universitat de Barcelona. Participa en diverses orquestres: la JOBS (Joven Orquesta de Bandas Sonoras), l’Orquestra Filharmònica Martin i Soler de València i l’OCBA (Orquesta de Cámara del Bajo Aragón). A més a més participa en altres agrupacions on treballa diversos estils de música, en Jazzlantida o Moves, i col·labora en gravacions de música moderna i jazz, entre d’altres, amb Violetta Curry.
En el camp docent, ofereix classes de violí i piano des de 2012. El 2017, obté la formació en el Mètode Colourstrings amb el mestre Géza Szilvay sobre Pedagogia del Violí i la Viola.