ESCOLA DE MÚSICA TRI-TÒ

Escola Autoritzada pel Departament d'Ensenyament

0

Rosa Cases

Rosa Cases

Nascuda a Càceres, començà els seus estudis musicals en l’especialitat de fagot al Conservatori “Hermanos Berzosa” de la mateixa ciutat, amb el professor Vicente García, finalitzant els seus estudis professionals amb les més altes qualificacions.  Seguidament, es va traslladar a Mùrcia on va cursar els estudis superiors al Conservatori “Manuel Massotti Littel”  on és va llicenciar.

Ha fet cursos i masterclasses amb fagotistes com Santiago Ríos, Enrique Abargues, Vicente Merenciano, Vicente García,  José Lozano, Vicente Palop, Javier Aragó, Pedro Pardo, Ovidio Danzi, i amb professors com Jesús Fuster, Carlos Gil, Montserrat López, Juan Carlos Chornet…

Ha col·laborat amb orquestres com la Joven Orquesta de Extremadura (OJEX), l’Orquesta de Jóvenes de la Región de Murcia (OJRM), l’Orquesta Ciudad de Granada (OCG), l’Orquesta de la Región de Murcia (OSRM), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Julià Carbonell (OJC), la GIOrquestra i l’Orquestra Simfònica “Ciutat d’Elx” (OSCE).

Ha format part de formacions instrumentals tals com el “Quinteto Náyades”, l’octet de dobles canyes “Ars Arundinis”, l’ensemble “EMA Alicante” o el “Quinteto Samer”.

En l’àmbit pedagògic ha treballat als Conservatoris Professionals de Cieza (2010- 2013) i Jumilla (2012-2013). En l’actualitat treballa a l’Estudi de Música Tri-tò com professora de fagot i llenguatge musical.