top of page

Alexandra Alexandrova

IMG_20220225_180556_114.jpg

Neix en Plovdiv (Bulgària). Comença els seus estudis musicals a l'edat de 5 anys sota la tutela d'Arturo Fornás Polo. Durant els primers anys rep també classes del prestigiós pianista Ireneusz Jagla. Realitza els seus estudis de Grau en el Conservatori Superior de Música de València, el Màster en Interpretació de Música de Cambra i un altre en Música Clàssica i Contemporània en el Conservatori Liceu de Barcelona, aquest últim sota la tutela d'Alex Alguacil.
Complementant la seva formació, ha participat activament en cursets rebent classes magistrals tant de piano com de música de cambra de la mà de Andrzej Jasinsky, Manuel Carra, Joaquín Achúcarro, Josep Colom, Iván Martín, Rivka Golani, Iván Cítera, Stephanie Baer entre altres.


Premiada en diversos concursos nacionals i internacionals com VI Concurs Joventuts Musicals de Sóller, XIII Concurso de Piano para Jóvenes Intérpretes Rotaract Club, III Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera, IX Concurso de Piano para Jóvenes Intérpretes Rotaract Club, V Concurso Internacional de Piano Ciutat de Palmanyola y III Concurso Internacional de Piano Ciutat de Palmanyola. En 2018 va sortir a la llum Euphonismos, un disc amb música per a bombardí i piano interpretat per José Luis Ramón Criado i Alexandra Alexieva. Actualment i des de fa diversos anys es dedica a realitzar concerts de piano sol i com a integrant de diversos grups de música de cambra. Paral·lelament a la seva activitat musical pianística, exerceix com a docent de música i piano des de fa més d'una dècada.

bottom of page