Anna Tena

Inicia els estudis de flauta travessera a l'escola de música de la Jana i de seguida passa a formar part de la banda de música de la localitat. Degut al seu interès per l'instrument, ingressa en el Conservatori Professional de Música "Mestre Feliu" (Benicarló) on cursa els tres primers anys de Grau Professional. Acaba els estudis de Grau Professional en el Conservatori Professional de Música "Mestre Tàrrega" (Castelló). Continua la seva carrera al Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona) on obté el Grau Superior de música especialitzat en interpretació clàssica, de la mà de professors com Christian Farroni, Jordi Pons, Benet Casablancas, Daniel Ligorio, Paul Cortese, Manel Valdivieso, entre altres.

Ha impartit classes i cursos de flauta amb professors reconeguts nacional i internacionalment com ara Christian Farroni (flautista a la OBC i professor al Conservatori del Liceu), Silvia Careddu (flauta principal Orquestra filharmònica de Viena), Jacques Zoon (flauta principal Lucerne Festival Orchestra), Júlia Gàllego (flautista a la Mahler Chamber Orchestra, professora al Conservatori del Liceu i al ESMUC), Salvador Martínez (flauta principal Orquestra de València i professor a l'Escola Superior de Música Reina Sofía de

Madrid), Ricardo Borrull (piccolo de la OBC), Beatriz Cambrils (flautista de la OBC), Isabel Souto (professora al Conservatori del Liceu), Emilio Oltra (Conservatori de Castelló), Robert Winn (flauta principal a la Royal Philharmonic Orchestra els anys 1985 al 1999 i actual professor en la Hochschule für Musik und Tanz Köln), entre altres.Com a flautista federada en la FSMCV ha participat en diversos certàmens de bandes de música, obtenint premis en la segona categoria. Ha participat com a professora convidada de la Banda Juvenil de Tarragona i com a directora de la Coral de dones de la Jana. Des del 2018 és flautista a la JOIC (Jove Orquestra InterComarcal), sota la batuta de Marcel Ortega. Ha format part del Quintet de Vent Sidus Ensemble.Desenvolupa la seva activitat pedagògica en l'Escola Municipal de Música Aureli Vila (Vallirana), l'Aula de Música A Tempo (Sabadell) i l'Escola de Música Tri-Tò, realitzant classes de flauta travessera, llenguatge musical i piano.Actualment combina la seva activitat musical i pedagògica amb la seva altra gran passió, l'art visual i el disseny. Graduada també en disseny gràfic, combina les dues disciplines artístiques en projectes multidisciplinaris. Entre els projectes més recents es troba la participació amb la Banda Municipal de Música de Castelló i amb el Planetari de Castelló, fusionant vídeo amb la música d'Els Planetes de G. Holst, a part, ha treballat en diverses ocasions amb el reconegut Alliage Quintett, desenvolupant la imatge gràfica.

segueix-nos

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • banner-gwidologo

© 2019 by Tamara Gómez Pozas