Celia de Andrés

Comença a estudiar música i piano des dels quatre anys, graduant-se en el Conservatori Professional de Música Arturo Soria (Madrid) sota la tutela d'Alberto Urroz.

Llicenciada en interpretació pianística en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), ha treballat amb artistes com Oxana Yablonskaya, Albert Bover o Denis Lossev, i tocat en reconeguts escenaris com l'Auditori Nacional de Música de Madrid o el Auditori de Barcelona.

Juntament amb el piano, s'ha especialitzat en pedagogia (Esment Didàctic de la formació musical i instrumental) i en cant modern amb Ana Finger.

Té un gran recorregut pedagògic d'ensenyament elemental, professional i superior, treballant satisfactòriament amb totes les edats; infància, adolescents, joves i adults, i sempre adaptant-se a les necessitats de cada alumne. Amb un bagatge en dansa i en teatre, la seva pedagogia per a principiants neix de recursos i tècniques teatrals per a l'ensenyament. Com a monitora amb persones amb diversitat funcional i/o risc d'exclusió, entén la pedagogia com a compromís, generositat i implicació.