top of page

Elisabet Barroso

Elisabet Barroso.JPG

Elisabet Barroso començà els seus estudis a Girona, al Conservatori Isaac Albèniz. Al finalitzar el grau professional rebé el premi del concurs XIII premis d’interpretació Musical i Composició com a millor alumna del Conservatori de Girona de la seva promoció. Gràcies a aquest premi, va ser convidada pel mateix conservatori en la seva primera experiència com a solista acompanyada d’orquestra.
Als 18 anys entrà al conservatori del Liceu sota la tutela d’Àlex Alguacil i també de Raimon Garriga. Finalitzà el grau superior en el mateix centre amb una qualificació d’excel·lència en el seu recital. Allargà els estudis un any cursant un postgrau sota la tutela de Tensy Krismant.
Continuà els estudis a l’ESMUC, on obtingué el màster de Lied, sota la tutela de Pep Surinyach i Francisco Poyato.
Ha actuat amb diferents grups de cambra tals com Duo Barroso Casanova (clarinet i piano), el Duo Magnus (veu i piano), Duo López Barroso (piano a 4 mans), i ha actuat amb diverses cantants, tals com Anna Guasch, Helena Ressurreiçao, Montserrat Seró, Anna Farrés, etc.
Ha estat convidada a oferir dos concerts a l’Auditori Palau de Congressos de Girona en dues ocasions. També ha tingut l’oportunitat d’oferir concerts en llocs com l’Auditori Viader (Girona), Cicle de Concerts de Peratallada,(Girona) Saint Savin (França) Casa Rusia (Barcelona), Galeria d’Art Sala Parés (Barcelona), Centre Cívic de Sarrià (Barcelona), entre d’altres. Actualment, actua com a pianista acompanyant en diferents cors i espectacles.
A part del piano, també es forma en cant i ha tingut l’oportunitat de cantar en varis cors, entre ells el cor Geriona, el Cor de Noies de l’Orfeó i el cor Arsinnova. A part, l’acompanyen diverses formacions i inquietuds, tals com el teatre i el doblatge. També explora el terreny del modern, tant amb el piano com amb la veu.
Pel que fa a ensenyança, l’Elisabet ha estat professora de varis centres, tals com
Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, Conservatori de Terrassa, Escola de Música Tri-tò de Barcelona, entre d’altres. Ha ensenyat piano clàssic, piano modern, llenguatge, i cant. També treballa com a repertorista.

bottom of page