Giuseppe Campisi

Giuseppe Campisi és baixista, compositor i arranjador. Va créixer a la illa mediterrània de Sicília, on va desenvolupar la seva passió per la música des de molt jove, i actualment viu a Barcelona.

 

En 2016 es va graduar amb matrícula d'honor en Composició Jazz al Berklee College of Music de Boston, i en 2018 va completar el màster en interpretació jazz al Conservatorium Van Amsterdam. Al llarg de la seva carrera ha escrit música per a diferents ensembles, i ha treballat activament tant com a acompanyant com liderant els seus propis projectes.

 

Giuseppe ha tingut l'oportunitat d'actuar en festivals i sales de concerts com a Umbria Jazz, Umbria Jazz Winter, Bimhuis, Amersfoort Jazz Festival, Grachtenfestival, Jamboree, Catania Jazz, Bflat, International Festival du Luth à Tétouan, Flamenco Biënnale, Muziekgebouw aan 't IJ, Festival de Jazz de Terrassa, L'Auditori Barcelona, Festival de Jazz de Sant Andreu i Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona; ha actuat i gravat a Europa i als Estats Units amb artistes com George Garzone, Bob Moses, Dick Oatts, Perico Sambeat, Ben Van Gelder, Marcello Pellitteri, Andrea Motis, Jasper Blom, Jesse van Ruller, Michael Moore, Lluís Vidal, Danny Grisset, Benjamin Herman (...).


Giuseppe Campisi.jpeg