top of page

Javier Moraga

269A0838.JPG

Amb estudis en arts musicals de la Universitat de Xile i Màster en interpretació al Conservatori del Liceu. Coneix el món de la música quan tenia nou anys amb la seva primera professora, Gloria Inostroza, per després ingressar a la Facultat d'Arts de La universidad de Chile.


I des del 2012 continua els seus estudis amb la destacada pianista Edith Fischer. S'ha presentat a diversos escenaris de Santiago, Concepción, Viña del Mar i Frutillar a Xile, ia altres països com Argentina, Perú, Espanya i Suïssa. Ha participat a les classes magistrals a festivals com "Vilaseca Music Festival" a Catalunya, "Trobada de Piano al Mercosur" a Argentina, "Semaine Internationale de Piano et musique de chambre" a Suïssa, "Festival Musicale di Portogruaro" a Itàlia i "Festival Piano Pic" a França, amb els pianistes Jorge Pepi-Alos, Raquel Boldorini, José Luis Juri, Filippo Gamba, Erardo Vietti, Alfredo Perl, Denise Benda, Isabelle Trub, Leonel Morales, Josep Colom, Balazs Szokolay, Patrick Zygmanowsky, Peter Frankl, Pierre Reach, Jean-Marc Luisada, Karst de Jong, Joan Llac, Marcel Baudet, Marc Pantillon, Peter Nagy i Cyprien Katsaris.


Ha estat becat per la Corporació Amics del Teatre Municipal de Santiago quatre anys
consecutius des del 2012 i per la Fundació d'Orquestres Juvenils i Infantils (FOJI).
És seleccionat entre els participants del festival "Semaine Internationale de Piano et musique
de chambre" per tocar al concert de joves a realitzar l'any 2015 i 2017 a Blonay, Suïssa. Premiat amb una menció d'honor al "Concurs Internacional Federico Chopin" a Lima, Perú al desembre de 2015, i al " 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya”, a Vilafranca, el juliol de 2017.


Des de d'octubre del 2016 resideix a Barcelona, ​​per treballar amb el pianista Josep Colom.
Actualment es dedica als concerts, a la música de cambra i l'ensenyament a institucions com l'Escola de Música Tri-tò (Barcelona) i l'IDAM (Concepción, Xile).

bottom of page