top of page

Laura Estévez

DSC03953.JPG

Comença a tocar el violí amb el professor Jesús Fernández Llaneza a la Corunya, la seva ciutat natal. Accedeix al Conservatori Professional d'aquesta mateixa ciutat amb Olga Alejandrovskaya i Javier Cedrón, finalitzant amb matrícula d'honor i premi de fi de grau. Al seu torn, rep classes particulars amb Deborah Hamburger, membre de l'Orquestra Simfònica de Galícia. Ingressa en el Conservatori Superior del Liceu de Barcelona en 2016 sota la tutela d'Helena Satué i Gisella Curtolo. En 2020, és admesa en el Màster d'Interpretació i recerca de Música Antiga de la ESMUC amb la professora Alba Roca i, al mateix temps, es forma com a docent a través del Màster del Professorat.
D'altra banda, ha format part d'orquestres com la ONSG, la JONC o la OJSG. En 2018, també va col·laborar amb la Orquestra de Cambra de Granollers sota la direcció de Corrado Bolsi. Ha rebut classes en cursos i masterclasses amb professors com Anna Baget, Raquel Castro, Keiko
Wataya i Miguel Colom. Ha quedat semifinalista en el concurs Joventuts Musicals d'Espanya en l'especialitat de Música Antiga amb l'agrupació Sons d’Antiga i ha treballat sota la direcció de músics com Tom Koopman, Pedro Memelsdorff o Lorenzo Coppola en diverses formacions. Ha col·laborat en projectes com la Serva Padrona de Pergolesi a càrrec de la companyia músic-teatral Coda o el projecte interdisciplinari Couperdanse, que uneix la dansa contemporània amb la música del barroc francès.

bottom of page