top of page

Pau Riedweg

Pau Riedweg trompa (1).jpeg

Pau Riedweg Canturri neix a Barcelona el 14 de juny de 1999. Comença els estudis de música a l'edat de 4 anys al Conservatori de Música del Liceu. Amb 7 anys inicia l'estudi de la Trompa amb el professor Sebastià Rio. El 2017 finalitza els estudis de Grau Professional en aquesta especialitat. El 2021 es llicencia en el Grau Superior de Composició al Conservatori de Música del Liceu de la mà dels professors Benet Casablancas i Xavier Pagès. Actualment cursa el 2n curs de Grau Superior a l'especialitat d'Interpretació de Trompa a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb els professors José-Vicente Castelló i Juan Manuel Gómez.


L’any 2022 ha estat seleccionat per participar al Curs de composició Mixtur i al Curs Internacional de composició Barcelona Modern. El 2021 va ser seleccionat com a participant actiu a la Càtedra de composició i anàlisi musical Manuel de Falla amb Benet Casablancas organitzat per Ensemble Taller Sonoro estrenant l'obra Visions, per a ensemble i electrònica. L'any 2020 va ser seleccionat com a participant actiu a la
Masterclass 2020, Tristan Murail organitzada per IDEA, International Divertimento Ensemble Academy. Així mateix ha participat en diverses masterclasses amb els compositors Alberto Posadas, Beat Furrer, Agustí Charles, José Manuel López López.

 

El 2021 va ser premiat amb els “Incentius a la creació musical: Estrenes” que atorga SGAE amb l'obra Llàgrimes de Tardor per a orquestra simfònica i el 2019 va rebre una menció honorífica al Concurs Internacional de Joves Compositors Frederic Mompou amb l'obra Paradox per a piano a quatre mans. 


Com a intèrpret ha participat en diverses Masterclasses amb Stefan Dhor, Nury Guarnaschelli, Ionut Podgoreanu, José Vicente Castelló, Juan Manuel Gómez, Luca Benucci, Annamia Larsson, Han Xiaoming, José Chanzá, entre d’altres. I ha format part de diferents Joves Orquestres com JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), Orquestra i Cor JMJ de Madrid, JOSV (Jove Orquestra Simfònica del Vallès), JOSB (Jove Orquestra Simfònica de Barcelona) i actualment és membre actiu d'orquestres professionals com OSV (Orquestra Simfònica del Vallès), OSSC (Orquestra Simfònica de Sant Cugat), Orquestra Simfònica Harmonia de Calella.

bottom of page