Sandra Rodríguez

Sandra Rodríguez, nascuda a Mataró, comença els seus estudis musicals a l’Aula de Música Masafrets, a la seva ciutat natal, on estudia piano clàssic i posteriorment flauta travessera. A més a més, amplia la seva formació de piano a l’Escola Municipal de Mataró. Més tard, rep classes del pianista Jordi Masó al Conservatori Josep Mª Ruera de Granollers.
Posteriorment, continua els seus estudis musicals a Barcelona, cursant el Grau mig de veu jazz i moderna al Taller de Músics, amb en Xevi García. Després entra al Grau Superior del Conservatori del Liceu a l’escpecialitat de veu, on rep classes de la Mayte Alguacil, Carme Canela, Celeste Alías i l’Alex Dee. Durant aquests anys dedicats a la música ha tocat en diferents projectes i formacions. Ha estat pianista i flautista a l’Orquestra de Mar i l’ Orquestra Iluro a Mataró i a més a més ha col·laborat en diversos projectes com a cantant principal i corista. Ha cantat amb la BEO big band, i ha format part del quartet vocal del contrabaixista Dee Jay Foster, amb el qual ha compartit escenari amb grans músics com José Carra, Albert Bover, Roger Mas, David Xirgu, Jordi Bonell, Jaume Llombart i Dani Domínguez. També ha actuat al Palau de la Música Catalana com a corista del cantant britànic Zalon (productor vocal i corista principal de la cantant Amy Winehouse), amb la banda Big Menu.

Actualment, és corista de grups com Papaya Xpósito, Delight i Jay Lemon i és cantant principal del grup Barreiro Project, amb els quals ha gravat el seu primer disc i ha tocat a diferents sales i festivals arreu de Barcelona i les illes Canàries, com el festival Canarias Jazz Showroom (Tenerife i La Palma), Festival Ropavieja (Tenerife), i el Festival Internacional de Jazz & Más Heineken (Tenerife i Gran Canària), telonejant al saxofonista de Prince i James Brown, Maceo Parker.

sandra 2 .png