Tamara Gómez

Tamara Gómez

Neix a Madrid i comença els seus estudis de violoncel a l’Escola Municipal de Música de Rivas Vaciamadrid (Madrid). Posteriorment continua els seus estudis al Conservatorio Profesional de Música Montserrat Caballé, de la mà de Pilar Serrano. Finalitza els seus estudis professionals al Conservatorio Profesional de Música Joaquín Turina, sota la tutela de Jose Miguel Gómez. La seva inquietud i passió per la música la porta a Barcelona, on accedeix al Conservatori Superior de Música del Liceu, finalitzant els seus estudis de la mà de Peter Thiemann.

Ha realitzat cursos internacionals i rebut classes magistrals de professors com: Iagoba Fanlo, Fernando Arias, Suzana Stefanovic, Aldo Mata, Helena Poggio, Amparo Lacruz o Cecilia Martínez Rodríguez.

Ha participat en l'Orquesta Metropolitana de Barcelona, Orquestra Simfònica Harmonia,  l’Orquestra de la Universidad Autónoma de Madrid, a l’Orquestra Ritornello i a l’Orquestra Municipal de Rivas Vaciamadrid, i ha estat violoncel·lista del Cuarteto de Cuerda Ricochet i del grup de música moderna Jazzlantida. Ha participat en diversos enregistraments i concerts de música clàssica, llatina, jazz, boleros i cantautors, col·laborant amb músics com Luis Pastor, Pedro Pastor o Violetta Curry. Actualment és violoncel·lista del Cuarteto Attenya, amb el qual ha realitzat diversos concerts, estrenes d'obres de la ACC en la SGAE, enregistraments contemporanis i moderns, i ha participat amb l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona.

Inicia la seva experiència com a professora de violoncel i piano a Madrid. Ha rebut formació en la pedagogia del violoncel, realitzant un curs de mètode per cordes Paul Rolland String Pedagogy, amb Gail Rolland i LynneDenig. També realitza cursos de pedagogia a través de CEPIC (Centro para la Pedagogía de los Instrumentos de Cuerda) com: Pedagogia del violoncel amb Arantza López Barinagarrementería i The First Hour Journey amb Amit Peled.