top of page

Alice Marcon

Va iniciar els seus estudis musicals a Viena, en la universitat privada “Jam Music Lab” i els va finalitzar a Barcelona en el “ESEM Taller de Músics”, en pedagogia modern, Alice (Alyssa) és una cantant establerta en l'escena musical a Barcelona des de fa diversos anys.

Crescuda en un entorn musical, va començar a tocar diferents instruments des de molt jove, fins que als 20 anys va decidir dedicar-se al cant. Des de llavors no ha parat, tocant en diferents formacions de versions, però començant projectes propis també, com la banda Carmelina, d'estil gipsy jazz fusionat amb pop, en el qual les cançons són en 5 idiomes, el col·lectiu musical Revirat Project on va tocar música tradicional argentina, fusionant amb elements jazz i d’improvisació.

A Barcelona ha format un duo de versions amb el nom “Manual Dualicy” amb el qual ha fet ja més de 200 concerts en diverses regions d'Espanya.

Una altra formació musical creada a Barcelona és “Lu·La”, una banda de música d’autor neo soul, amb la qual va actuar en festivals com el “Festival de Pedralbes”,  el “Mas i Mas festival” i altres esdeveniments.

IMG_2853.jpeg
bottom of page