NOSALTRES

L’Escola de Música Tri-tò es va crear l’any 1995 per la Lina Serracarabasa, Arpa Solista del Gran Teatre del Liceu i Professora d’Arpa del Conservatori Superior del Liceu, al centre neuràlgic del Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

Actualment som una Escola de Música  Autoritzada pel Departament d’Ensenyament, sota la direcció de Sebastià Rio Serracarabasa i Marc Serracarabasa com a Cap d’estudis.

​El nostre objectiu és desenvolupar en l’alumne les capacitats que li permetin entendre, expressar-se i fluir amb la música. Al mateix temps, enriquint la sensibilitat i el desenvolupament intel·lectual, i es potenciant la capacitat de convivència i superació personal de l’aprenent.

Per aquests motius, es dóna importància a la formació d’orquestres, corals, big bands, combos i grups de cambra, per a fomentar la pràctica de conjunt entre els alumnes, conèixer nous repertoris i adquirir l’experiència de realitzar concerts públics.

D’altra banda, també aportem a l’alumne una educació musical que li permet, si ho desitja, continuar i accedir als estudis superiors de música.

L’Escola de Música Tri-tò forma part de l’associació EMIPAC, Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya. Gràcies a això els alumnes es poden beneficiar de les ajudes econòmiques a les famílies atorgades per EMIPAC.
 

segueix-nos

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • banner-gwidologo

© 2019 by Tamara Gómez Pozas