top of page

Jesús Alcívar

J.Alcívar 1.jpg

Clarinetista i saxofonista veneçolà/equatorià. Format musicalment a "El Sistema". Egressat del Conservatori de Música Simón Bolívar, a Caracas - Veneçuela. Va obtenir la Llicenciatura en Arts Musicals i Sonores de la Universitat de les Arts, a Guayaquil - Ecuador. Va realitzar el Màster d'Estudis Avançats en Interpretació a l'Escola Superior de Música de Catalunya, a Barcelona, Espanya, i el Màster Executive MBA de Gestió Cultural, a la Universitat Europea Miguel de Cervantes.
Dins El Sistema va realitzar gires internacionals amb l'Orquestra Simfònica Teresa Carreño, orquestra de la qual és membre fundador; sota la batuta del Mestre Christian Vásquez. Presentant-se a escenaris d'Espanya, Alemanya, França, Turquia, Suècia, Anglaterra, Liechtenstein, Holanda, Àustria, Portugal, Noruega, Itàlia, la Xina i el Japó. Va participar de manera activa en els projectes empresos per la Fundació Musical Simón Bolívar per a la promoció i difusió de la música veneçolana, com el Projecte "Apadrinats" del Programa "Ànima Llanera".
És músic associat de Yamaha Latin America, i és Artista BG France.
Actualment resideix a Barcelona, Espanya. On realitza activitats musicals amb la Camerata Internacional de Barcelona, el Duo Samai, el Quartet Llatinoamericà de Clarinetes, i l'Ensamble Condal.

bottom of page