top of page

MÚSICA PER A NADONS

A la nostra escola de música oferim classes de música per a nadons adreçades a les famílies amb nadons d’entre 12 i 36 mesos. Les famílies i els nadons gaudiran plegats del llenguatge afectiu de la música i, alhora, estaran potenciant les capacitats dels infants mitjançant l'oïda, la vista i el tacte amb jocs de falda, cançons, balls, personatges màgics i materials molt diversos com sonalls, titelles, teles i pilotes... 

Així mateix, en aquestes classes de música per nadons, s'afavoriran i es reforçaran els vincles creatius i emocionals entre els nadons i els pares, tot gaudint junts de la música i els seus beneficis. 

A les sessions de música per nadons que realitzem a la nostra escola, tocarem diversos instruments, com picarols, campanes, maraques, ous de percussió..., així com també aprendrem tècniques de relaxació tot creant un espai de calma i descoberta, on tant els pares i mares com els nadons, gaudiran d'un aprenentatge d’un nou món sonor, conceptes com la melodia o el ritme i recursos útils per al seu dia a dia. 

​Els tallers de música per a nadons tenen una durada de 45 minuts setmanals i es realitzen en grups reduïts d'entre 3 i 10 famílies. En aquestes sessions hi participaran el nadó i un acompanyant adult.

Els tallers de música per a nadons es duen a terme dilluns i dimecres de 16.30 a 17.15h.

 

tritoagrgr.png
  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube - Gris Círculo
logo-generalitat-gran-transparent-centra
logo-emipac-bo-web.jpg
bottom of page