top of page

MÚSICA PER A NADONS

NADONS (Post de Instagram (Cuadrado)).png

A l'escola de música Tri-tò oferim classes de música per a nadons adreçades a les famílies amb nadons d’entre 12 i 36 mesos. Les classes de música per a nadons van dirigides a nens i nenes del primer cicle d'educació infantil, de 0 a 3 anys, que hagin començat a anar o no a les llars d'infants o escoles bressol.

Les famílies i els nadons gaudiran plegats del llenguatge afectiu de la música i, alhora, estaran potenciant les capacitats dels infants mitjançant l'oïda, la vista i el tacte amb jocs de falda, cançons, balls, personatges màgics i materials molt diversos com sonalls, titelles, teles i pilotes... 

Així mateix, en aquestes classes de música per nadons, s'afavoriran i es reforçaran els vincles creatius i emocionals entre els nadons i els pares, tot gaudint junts de la música i els seus beneficis. 

A les sessions de música per nadons de la nostra escola de música, tocarem diversos instruments, com picarols, campanes, maraques, ous de percussió..., així com també aprendrem tècniques de relaxació tot creant un espai de calma i descoberta, on tant els pares i mares com els nadons, gaudiran d'un aprenentatge d’un nou món sonor, conceptes com la melodia o el ritme i recursos útils per al seu dia a dia. 

​Els tallers de música per a nadons tenen una durada de 45 minuts setmanals i es realitzen en grups reduïts d'entre 3 i 10 famílies. En aquestes sessions hi participaran el nadó i un acompanyant adult.

Els tallers de música per a nadons es duen a terme:

Dilluns de 16.30 a 17.15h. Nadons d'entre 12 a 24 mesos.
Dimecres de 16.30 a 17.15h. Nadons d'entre 25 i 36 mesos. 
Dijous de 16.30 a 17.15h. Nadons d'entre 6 i 18 mesos.

Un cop els infants han finalitzat els tallers de música per a nadons i ja cursin el segon cicle d'educació infantil, de 3 a 6 anys, ja podran començar a participar en les classes d'Iniciació.

 

tritoagrgr.png
  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube - Gris Círculo
logo-generalitat-gran-transparent-centra
logo-emipac-bo-web.jpg
bottom of page