Sebastià Rio

Sebastià_Rio.jpg

Estudis Superiors de Música al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Posteriorment, va realitzar un màster de dos anys al ESMUC amb el professor David Thompson de trompa i música de cambra i amb el professor Vicente Zarzo al Conservatori Superior de Música del Liceu.

L’any 1996 li van concedir la beca IAE amb la qual va realitzar diferents cursos de perfeccionament de trompa i música de cambra a Menorca amb el professor Salvador Brotons (música de cambra).

Ha realitzat diversos cursos monogràfics de trompa per Espanya amb diferents professors, entre ells, Ad Koster, Stefan Blonde, Daniel Bourgue. També ha realitzat classes de perfeccionament a Madrid amb Salvador Navarro.

L’any 2004 va conèixer a la solista de la Ràdio de Viena, Nury Guarnaschelli, amb qui va realitzar classes de trompa a Barcelona, Alacant i Viena.

Ha actuat amb l’Orquestra de Cambra del Garraf, Orquestra de l’Empordà, Teatre Lliure de Barcelona, Orquestra de Romania, Orquestra Júlia Carbonell. Orquestra Simfònica del Vallès.

En els darrers anys ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica i Nacional de Catalunya (OBC), amb la Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

Actualment és Trompa de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i Professor de trompa al Conservatori de música del Liceu i director  de l’Escola de Música Tri-tò i membre de la junta directiva d’ACAT.

Música Moderna. Es membre fundador del grup de jazz “Trito Jazz Band on a actuat al Club Barenostrum,Club Reconet, Club Planetarium,Club Continental, Palau de la Música,Festival Rambleros,Festival de Sant Antoni, Universitat de Barcelona(UPC),Palau Reial de Barcelona.