top of page

Fran Ramos

Frank Ramos.jpg

“Franki” Ramos, és un jove saxofonista-polinstrumentista Alacantí resident a Barcelona. Als 10 anys va començar a tocar saxo Clàssic en el Conservatori Professional de música de Villena. Després va seguir la seva carrera en el “Conservatori de Música del Liceu” fins ara, interessat pels
diferents estils que ofereix la música i sobretot aprofitant cada part d'ella i de l'escenari.

Malgrat la seva primerenca edat, Fran ha treballat amb grans músics de tota mena per mig món; de Jazz, com Davis Whitfield, Giulia Valle, Félix Rossy, Toni Vaquer, Perico Sambeat o David Xirgu, però també amb músics d'altres escenes; com Juanito Makandé, El Canijo de Jerez o Reincidents. També música llatina amb el gran trompetista Carlos Sarduy.


Fran lidera el seu propi sextet de jazz, influenciat tant per la tradició com pels seus coneixements en el terreny del flamenc i músiques del món, el qual ha estat guanyador del festival internacional “música viva” d'Almeria, i també un sextet premiat en el festival internacional de jazz de Balaguer.
A part compta amb un recent projecte en paral·lel, Sweet C. en el qual treballa amb les seves pròpies composicions dins del gènere de la música urbana, aclamat per gent com Silvia Pérez Cruz, Escandalós Expòsit, i altres artistes de renom.

bottom of page