Roger Mir

Roger Mir.jpg

Nascut a Barcelona el 1995, s’inicia amb la Música Moderna i el Jazz als 11 anys a l’Escola de Música Tri-Tò, i als 15 anys comença els seus estudis de grau mitjà a l’Aula del Liceu amb Hugo Astudillo com a professor de saxo. Paral·lelament comença a estudiar piano modern a Tri-Tò amb David Funes i al Taller de Músics amb Ana Rosa Landa.
Acabat el Batxillerat, entra al Conservatori del Liceu per cursar els estudis superiors de Jazz i Música Moderna amb professors com Jon Robles, Víctor de Diego i Gorka Benítez. També assisteix a les classes magistrals de grans figures del gènere com Mark Turner, Ambrose Akinmusire, Richard Bona, Maria Schneider amb la seva Big Band, i la Orquestra Jazz de Matosinhos.
Durant el transcurs dels seus estudis funda el grup SuperSax Project (2014), que lidera fins a dia d’avui i amb qui ha participat a festivals i concerts com Les Clés du Classique (2016, Saillagouse), Festes de la Mercè (2017), Festival de Jazz de Barcelona (2016 & 2018) i La Pedrera Jazz (2019), entre d’altres.
Actualment és un docent actiu a l’Escola de Música Tri-Tò, i participa de múltiples bandes com a saxofonista. Entre aquestes formacions destaca la

reconeguda Jazznesis, liderada per Jaume Vilaseca i amb qui ha actuat en el marc de diferents gires internacionals a països com Portugal, Itàlia o la Xina.